пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Інформація про Web-нараду «Всеукраїнський проект «Вчимося жити разом»: питання адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів»

Відповідно до плану роботи Донецького облІППО
17.01.2018р. о 14.00 запрошуємо до Web-наради «Всеукраїнськийпроект «Вчимося жити разом»: питання адвокації, планування, впровадження,моніторингу та оцінки заходів»
Мета заходу: Проаналізувати стан виконання та уточнити план дій з адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом» у Донецькій області.

Завдання заходу:
Проаналізувати стан виконання заходів, затверджених наказами Міністерства освіти і науки України.
Ознайомитися із двокомпонентною моделлю підготовки вчителів з методики формування здоров’язбережної і соціальної компетентності.
Ознайомитися зі змістом та функціональними можливостями двох онлайн курсів «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережувальної компетентності».
З’ясувати особливості проведення масового онлайн-опитування щодо знань, ставлень і поведінкових практик дітей і підлітків за процедурою «До» і «Після».
Визначити пріоритетні заходи на 2018 рік.
Питання, що висвітлюються на занятті On-line університету «Все про здоров’я»:
1.   Питання адвокації, планування, впровадження Всеукраїнського проекту «Вчимося жити разом» у Донецькій області в 2017-2018 роках.
2.    Оцінка та результати дослідження ефективності проекту «Вчимося жити разом».
3.   Інтеграція  курсів «Вчимося жити разом» у навчання учнів початкової та основної школи.
4.  Он-лайн навчання за курсами «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережувальної компетентності».
Спікери:
Поуль Валентина Станіславівна, завідувач кафедри дошкільної, початкової освіти та розвитку особистості Донецького облІППО, к.псх.н.
Капінус Наталія Олександрівна, завідувач відділу початкової освіти Донецького облІППО
Спірке Олена Андріївна, методист відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти Донецького облІППО.

Взяти участь у веб-нараді можна за посиланням на сайті Донецького облІППО у розділі «Дистанційне навчання» - «Відеоконференції» https://ippo.dn.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=579


Немає коментарів:

Дописати коментар