пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Проект «Вчимося жити разом» крокує Донеччиною




У Центрі психологічного відновлення «ПРОМИР» м. Слов'янська з 10.01.2018 по 12.01.2018 року пройшов тренінг із «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок»)» для вчителів початкової школи м. Слов’янська та Олександрівського району Донецької області.
Проект реалізується МОН України та Дитячим фондом «Здоров’я через освіту» за підтримки UNICEF, які проводять заходи з формування у школярів життєвих навичок, спрямованих на ефективну інтеграцію в нове середовище, а також із надання дітям і родинам психосоціальної підтримки для підвищення їх здатності опиратися стресовим ситуаціям.
Педагоги спробували себе в ролі тренерів, ще раз запевнившись у тому, що тренінг — це один із найефективніших методів засвоєння інформації в групі. Саме тому сьогодні ця форма роботи є незамінним елементом системи навчання й розвитку в будь-якому закладі освіти.
Триденна програма заходу була насиченою та змістовною. Підсумовуючи, учителі початкової школи зазначили, що курс є актуальним, цікавим не тільки для педагогів, а й для учнів і їх батьків.
По завершенню тренінгу вчителі (45 осіб) отримали відповідні  сертифікати, які надають право викладати тренінговий курс «Вчимося жити разом».
Доброзичлива атмосфера, що панувала під час проведення тренінгу, заохочувала вчителів до активної та продуктивної праці.
Учасники тренінгу висловили слова вдячності організаторам заходу.
Фотоматеріали учасників тренінгу групи 30

Немає коментарів:

Дописати коментар