четвер, 18 січня 2018 р.

Web-нарада «Всеукраїнський проект «Вчимося жити разом»: питання адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів»


17.01.2018р. відповідно до річного плану роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та регіональної програми «Освіта Донеччини 2017-2020» відбулася Web-нарада «Всеукраїнський проект «Вчимося жити разом»: питання адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів»
Понад 170 фахівців освіти з усіх міст та районів Донецької області аналізували стан виконання та уточнювали план дій з адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом» у нашому регіоні.
У ході роботи учасники наради ознайомилися:
1)      з особливостями впровадження Всеукраїнського проекту «Вчимося жити разом» у Донецькій області в 2017-2018 роках.
2)      з оцінкою та результатами дослідження ефективності проекту «Вчимося жити разом» у 2017 року.
3)      з питаннями інтеграції  курсів «Вчимося жити разом» у навчання учнів початкової та основної школи.
4)      із двокомпонентною моделлю підготовки вчителів з методики формування здоров’язбережної і соціальної компетентності.
- за діючими стандартами для початкової, основної і старшої школи;
- у рамках затвердженої концепції і проекту стандарту «Нової української школи».
5)      зі змістом та функціональними можливостями двох онлайн курсів «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережувальної компетентності»:
- «Основи здоров’язбережної компетентності» - курс із теоретичних та методичних основ формування здоров’язбережної компетентності;
- «Вчимося жити разом» - курс з методики розвитку соціальних навичок дітей і підлітків.
Також учасники з’ясувати особливості проведення масового онлайн-опитування щодо знань, ставлень і поведінкових практик дітей і підлітків за процедурою «До» і «Після» та визначити пріоритетні заходи на 2018 рік.
З матеріалами веб-наради можна за посиланням та ознайомитися з її ходом за посиланням на відео https://www.youtube.com/watch?v=bIeuea36pvw&feature=youtu.be

Просимо довести інформацію до відома осіб, що їх стосується, та сприяти ознайомленню зі змістом веб-наради.

Бажаємо успіхів у впровадженні проекту «Вчимося жити разом».

1 коментар:

  1. Г-дин Педро неодамна ни помогна со заем кој го искористивме за да го прошириме нашиот бизнис. Процесот беше неверојатен! Тој беше во контакт со нас често за да се пријави и да не информира за тоа што се случуваше во текот на нашата отплата на заемот. Тој беше пријателски расположен и пристапен и секогаш можеше да ги разјасни прашањата што ги имавме. Имавме толку големо искуство работејќи со Педро!!
    Контактирајте со службеникот за заем Педро
    Е-пошта: pedroloanss@gmail.com
    WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити