понеділок, 13 листопада 2017 р.

Тренінг «Вчимося жити разом» у смт. Велика Новосілка


 


10-12 листопада у смт. Велика Новосілка відбувся довгоочікуваний тренінг «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок»). Проходив він на базі Великоновосілківської гімназії із ЗОШ І ступеня. Тренінг охопив 76 осіб, серед яких 37 учасників – учителі основної, старшої школи та 39 учасників початкової школи.
Регіональні тренери проекту «Вчимося жити разом», а саме: Колган Т. В., декан факультету підвищення кваліфікації педагогічних працівників Донецького облІППО, Усачова О. В., методист відділу початкової освіти Донецького облІППО, Спірке О. А., методист відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти Донецького облІППО, Міщенко Н.В., методист відділу соціально-психологічного відділу розвитку особистості, акцентували увагу на тренінговій формі роботи, пояснили структуру тренінгу та його основні компоненти, надали консультації щодо проведення тренінгів учасникам проекту.
Із великим захопленням і зацікавленістю підійшли до демонстрації уроків-тренінгів учасники. Маючи невеликий практичний досвід, вони показали якісні знання.
Три дні для тренерів та учасників тренінгу пройшли на одному диханні. Доброзичлива атмосфера, комфортні умови, зацікавленість адміністрації навчального закладу в проведенні тренінгу надихнули тренерів та учасників тренінгу на інтенсивну, плідну роботу.
Усі учасники по завершенню заходу отримали сертифікати, посібники для вчителів та учнів, а також флеш-накопичувачі з матеріалами проекту «Вчимося жити разом».
Висловлюємо подяку за щиру гостинність та надання комфортних умов для проведення тренінгу Пічахчі Любові Іванівні, завідувачу методичного центру Управління освіти, молоді та спорту Великоновосілківської районної ради Донецької області, Дігтяренко Любові Іванівні, директору Великоновосілківської гімназії ЗОШ І ступеня, Осіпцову Леоніду Васильовичу, заступнику директора з навчально-виховної роботи Великоновосілківської гімназії ЗОШ І ступеня, Самодай Наталі Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи Великоновосілківської гімназії ЗОШ І ступеня, Афєндікову Олександру Ігоровичу, заступнику директора з навчально-виховної роботи Великоновосілківської гімназії ЗОШ І ступеня.
Дивитись фоторепортаж групи 17 та групи 18

Немає коментарів:

Дописати коментар