середу, 27 вересня 2017 р.

Педагоги міста Селидове приєдналися до проекту «Вчимося жити разом»

25-27 вересня 2017 року відбувся триденний тренінг із теми «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» для педагогів міста Селидове. Усього в заході взяли участь 32 особи, серед яких вчителі «Основ здоров’я», практичні психологи, заступники директорів з виховної роботи.

Програма тренінгу була насиченою. Протягом трьох днів учасники не тільки дізналися про ефекти проекту «Вчимося жити разом», концепцію освіти на засадах життєвих навичок, методику проведення уроків-тренінгів, але й мали змогу відпрацювати отримані знання та навички, спробувавши себе в ролі тренерів.
Підводячи підсумки, учасники відзначили, що запровадження освіти на засадах життєвих навичок шляхом використання «предмета-носія» – курсу «Основи здоров’я» – є ефективним та цікавим для учнів, оскільки цей підхід зосереджений на дітях, враховує їхні індивідуальні стилі навчання й мислення, надає можливість для негайного відпрацювання набутих під час уроків навичок. В основу методології покладено інтерактивні методи навчання, які базуються на залученні і співпраці, через що процес викладання стає енергійним, цікавим і продуктивним.


Немає коментарів:

Дописати коментар