неділю, 26 лютого 2017 р.

Проект «Садочок – простір дружній до дитини» крокує Донеччиною для м. Авдіївки та Ясинуватського району

Проект «Садочок – простір дружній до дитини» крокує Донеччиною з метою навчання педагогів дошкільної освіти інноваційним методикам соціально-психологічного розвитку дитини «Лялька як персона» та практики проведення «ранкових зустрічей» з дітьми дошкільного віку.

21-22 лютого 2017 року до проекту «Садочок – простір, дружній до дитини», ініціатором якого є Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» за підтримки Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ), у партнерстві з Національним університетом «Києво-Могилянська Академія» долучилися педагоги Авдіївки, Торецька та Ясинуватьського району. 
Зустріч у Костянтинівському дошкільному навчальному закладі № 31 «Мир» базовому садочку проекту подарувала учасникам позитив і творчу наснагу, а головне – поширила коло однодумців, людей не байдужих до долі дітей України. Особливу радість викликали у педагогів подарунки від організаторів проекту – справжні ляльки-персони, посібники із проведення ранкових зустрічей, багато-багато приємних моментів організації семінару. Навчання проводили регіональні тренери-науковці проекту: Оксана Корнєєва, завідувач ДНЗ№31 «Мир» м.Костянтинівки, та Ольга Стягунова, завідувач відділу дошкільної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. 
Учасники відмітили: "Такі семінари дійсно змінюють освіту, педагогів, батьків і дарують малятам справжній простір дружній до дитини та її зростання".





Немає коментарів:

Дописати коментар