середу, 1 березня 2017 р.

ДНЗ " Веселка" - учасник проекту " Садочок- простір дружній до дитини"

       З 6 лютого ДНЗ №159 "Веселка" м.Маріуполя розпочали реалізацію проекту "Садочок – простір дружній до дитини",  успішно впроваджуючі методики «ранкові зустрічі» та «лялька-персона».
 
      Ранкові зустрічі діти сприйняли дуже позитивно. Вони  радісно вітаються з друзями, діляться своїми думками. Кожна дитина може вільно висловитися, відчуває себе необхідно та важливою в спільноті дітей. Дошкільники мріють опинитися в «кріслі автора» та розповісти свою історію. Малюки у захваті від такого спілкування.
        З подивом та радістю діти зустріли Михайлика. Вони віталися з ним. Малята  дізналися про його родину та розповіли про себе. Наступної зустрічі з Михайликом діти чекали з нетерпінням. І вона звичайно ж настала… Михайлик став для дітей справжнім другом. Вони діляться з ним своїми переживаннями, страхами, радощами.
         Наші батьки були вражені методикою МЛЯМЗ. Історія Андрійка, який відчув на собі всю байдужість дорослих, примусила їх замислитися та оцінити свою поведінку, переосмислити те, що любити дитину означає не лише гарно одягти , смачно нагодувати, а й вислухати її, не бути байдужим до її думок, почуттів, переживань.

          Дякуємо проекту "Садочок – простір дружній до дитини"!




Немає коментарів:

Дописати коментар