четвер, 23 червня 2016 р.

Тренінг в м. Покровську Донецької областіз курсу «Вчимося жити разом» для вчителівсередньої та старшої школи



13-15 червня 2016 року в навчально-виховному комплексі м.Покровська пройшов триденний тренінг з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» для учителів середньої та старшої школи цього міста та району.

Регіональні тренери Спірке О.А. та Корнієнко Л.О. зуміли організувати роботу так, щоб учасники відчули радість і задоволення від навчання. Цей тренінг сприяв формуванню навичок співпраці, відкривав нові перспективи. 25 педагогів мали можливість не тільки теоретично ознайомитися з методикою проведення тренінгів, але й практично відпрацювали 9 уроків-тренінгів. Описати тренінг словами людини, яка не відчула його на власному досвіді, так само складно, як висловити внутрішні переживання, як підібрати прості, ясні, зрозумілі слова та формулювання. Краще пройти через тренінг самому, пересвідчитися та упевнитися в тому, що світ групової динаміки – тобто спілкування, очікування і дружні стосунки між учасниками є захоплюючою подорожжю для розуму і душі.

Всі  педагоги отримали сертифікати про успішне проходження тренінгу.
Тренери та учасники заходу висловлюють щиру подяку директору навчально-виховного комплексу міста Покровськ Воротинцевій Любов Іванівні за гостинність та комфортні умови для навчання.




Немає коментарів:

Дописати коментар