четвер, 23 червня 2016 р.

Навчаємося тренінговій методиці за проектом "Вчимося жити разом" у м.Маріуполь

18 педагогів середньої та старшої школи з Першотравневого, Володарського та Волноваського районів та м.Маріуполь продовжили навчання за проектом "Вчимося жити разом!" 9-11 червня 2016 р. 
Учасники тренінгу відмітили актуальність розроблених тренінгів для учнів, упровадження яких забезпечить успішність роботи з формування життєвих навичок сучасних підлітків.
Навчання жити в мирі, ефективно спілкуватися та знаходити оптимальні рішення у складних життєвих ситуаціях сприяє саморозвиткові та подальшому професійному удосконаленню.
Активна взаємодія при апробації тренінгової технології в атмосфері творчої співпраці сприяла командній роботи групи. Кожен учасник разом з сертифікатом "Навчання методики викладання тренінгового курсу "Вчимося жити разом!" на засадах розвитку життєвих навичок" отримав нових друзів у своєму серці.
Висловлюємо щиру вдячність Стаценко Володимиру Анатолійовичу, керівнику Комунального закладу "Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9 Маріупольської міської ради Донецької області", за організацію умов для проведення тренінгу.










Немає коментарів:

Дописати коментар