понеділок, 11 грудня 2017 р.

Учителі початкової школи міст Добропілля, Новогродівки, Покровська та Добропільського району залучаються до проекту «Вчимося жити разом»



Учителі початкових класів міст Добропілля, Новогродівки, Покровська та Добропільського району з 08.12.2017 по 10.12.2017 року стали учасниками тренінгу проекту «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок»), який проведено на базі Добропільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей».
Проект реалізується МОН України та Дитячим фондом «Здоров’я через освіту», які проводять заходи з формування у школярів життєвих навичок, що сприятимуть позитивній інтеграції в нове середовище, а також з надання дітям і родинам психосоціальної підтримки для підвищення їх здатності опиратися стресу.
Регіональні тренери міжнародного проекту «Вчимося жити разом» Наталія Капінус,  завідувач відділу початкової освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, та Олександр Коваленко, завідувач відділу атестації педагогічних кадрів Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, акцентували увагу присутніх на необхідності зміни підходів у викладанні курсу «Основи здоров’я» в початковій школі через проведення тренінгових занять.
Триденна програма заходу була насиченою та змістовною. Підсумовуючи, учителі початкової школи зазначили, що курс є актуальним, цікавим як для педагогів, так і для учнів початкової школи та їх батьків.
По завершенню тренінгу 36 учителів отримали відповідні сертифікати, які надають право викладати тренінговий курс «Вчимося жити разом» у початковій школі.
Учасники тренінгу висловили слова вдячності організаторам заходу – UNISEF, Донецькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти,  тренерам – Наталії Капінус та Олександру Коваленку, Добропільському міському методичному кабінету, Олені Кужель, директору Добропільського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей».
Фотоматеріали тренунгу групи 26

Немає коментарів:

Дописати коментар