понеділок, 23 жовтня 2017 р.

«Вчимося жити разом» у триває м. Святогірську

Протягом 20-22 жовтня 2017 року на базі комунального підприємства «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» м. Святогірська відбувся тренінг за темою «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок») для педагогів та психологів.
Тренери Колган Т. В., декан факультету підвищення кваліфікації педагогічних працівників Донецького облІППО, Усачова О. В., методист відділу початкової освіти Донецького облІППО, Спірке О. А., методист відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти Донецького облІППО, Нікітюк К. В., старший викладач КДПРО Донецького облІППО, зробили акцент на тому, що тренінг сьогодні є незамінним елементом системи навчання й розвитку в будь-якому навчальному закладі. 
44 педагоги з м. Торецька та Бахмутського району мали можливість не тільки теоретично ознайомитися з методикою проведення тренінгів, але й практично відпрацювати 9 уроків-тренінгів для основної школи та 6 уроків-тренінгів – для початкової. Заступники директорів з навчально-виховної роботи, класні керівники, психологи, учителі початкових класів та предмета «Основи здоров’я» також мали можливість усвідомити набутий досвід, відкрито висловити свої думки й почуття, активно та позитивно попрацювати в групах.
По завершенню заходу учасники отримали сертифікати, посібники для вчителів та учнів, а також флеш-накопичувачі з матеріалами проекту «Вчимося жити разом». 

Немає коментарів:

Дописати коментар