понеділок, 25 вересня 2017 р.

Проект «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок») крокує в місті Лимані

22 – 24 вересня 2017 року  в Лиманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 продовжилося триденне тренінгове навчання за темою «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» для 26 вчителів початкової школи».
На тренінгу була присутня пані Ольга Долініна, представник Дитячого фонду ООО (ЮНІСЕФ).
У процесі роботи педагоги ознайомилися з концепцією, змістом та методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом», програмою з  розвитку соціальних навичок учнів початкової школи у курсі «Основи здоров’я» та залюбки спробували себе в ролі тренерів.
Теоретичні знання трансформувалися у навички впродовж трьох днів. Педагоги отримали не лише необхідні знання та вміння, але й нові враження. Учасники ділилися своїм досвідом, мали можливість стати учнями початкових класів та поринути в дитинство. А головне — знайшли однодумців, які впроваджуватимуть такий необхідний та цікавий проект у своїх школах!
Щира подяка директору Лиманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Лиманської міської ради Донецької області Іловайській Наталі Леонідівні за комфортні умови навчання від учасників тренінгу та регіональних тренерів.

Фоторепортажі - 24.09.2017 Впровадження проекту «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок») у місті Лимані Донецької області

Немає коментарів:

Дописати коментар