неділю, 13 листопада 2016 р.

Візит у навчальні заклади Донецької області представників міжнародних організацій

10 листопада 2016 року відбувся візит представників організацій —донорів the European Civil Protection and Humanitarian Aid 0perations (ЕСНО) у навчальні заклади м.Торецька — ЗОШ № 20 та Константинівського району с. Олександро-Калинівська.
Метою візиту стало: проаналізувати ефективність впровадження проекту ”Вчимося жити разом“ та аналіз актуальних потреб дітей й учителів навчальних закладів, що знаходяться ближче до контактної лінії розмежування в Донецькій області. 
Міжнародні представники побували на уроках-тренінгах у школах Торецька та Константинівського району, де активно впроваджується проект «Вчимося жити разом» через шкільний предмет «Основи здоров’я». Разом з учнями 8 класу Олександро-Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Костянтинівської районної ради Донецької області взяли участь у психологічному тренінгу та в оздоровчих іграх, які провели шкільний психолог Негуляєва М.А. та учитель фізичної культури. В Торецькій школі № 20 побували на уроці-тренінгу з предмету «Основи здоров’я» у 6 класі за темою «Ефективне спілкування». Директори цих шкіл, І.І.Черкащина та О.П.Денисова, презентували досвід роботи шкіл та провели екскурсії по навчальних закладах.

О.А.Спірке, регіональний координатор проекту «Вчимося жити разом», методист відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти Донецького обласного ІППО ознайомила присутніх з подальшими планами роботи над проектом «Вчимося жити разом» (компонент «Освіта на основі життєвих навичок») в навчальних закладах Донецької області.





Немає коментарів:

Дописати коментар