пʼятницю, 1 липня 2016 р.

Тренінг у м. Слов’янськ Донецької області з курсу «Вчимося жити разом» для вчителів середньої та старшої школи


 16 - 18 червня 2016 року в загальноосвітній школі № 6 м. Слов’янська пройшов триденний тренінг з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» для учителів середньої та старшої школи цього міста та району. Тренінг проводили Спірке Олена та Заріцький Олексій.
У перший день роботи Наталія Кияк, офіцер програми з освіти Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні ознайомила присутніх з метою, завданнями та змістом організації Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні


Валентина Поуль, загальний координатор проекту в Донецькій області привітала всіх учасників тренінгу та представила гостей.
Кріс Тальбот, міжнародний консультант проекту Європейського Союзу «Вчимося жити разом», що реалізується у п’яти областях України в двох компонентах: «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам та родинам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» та «Навчання на основі життєвих навичок»,  поспілкувався з регіональними тренерами та учасниками тренінгу.
Фатіма Яндієва, спеціаліст з питань освіти, представник зонального офісу Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у місті Краматорськ та Оксана Кушнір, програмний асистент, ознайомили з діяльністю щодо надання допомоги освітнім закладам у Донецькій області.
Володимир Понамаренко, голова правління ВГО «Всеукраїнська спілка вчителів і тренерів», керівник проекту «Вчимося жити разом!», виступив перед педагогами з питаннями про хід впровадження проекту.
Педагоги міст Слов’янська та району середньої та старшої школи, які були присутні на тренінгу, окрім отримання нової інформації, мали можливість відразу використовувати її на практиці, виробляючи нові навички. Сертифікати тренерів отримали всі учасники цього курсу.

Тренери та учасники тренінгу висловлюють щиру подяку директору ЗОШ № 6 м. Слов’янська Наталії Іванівні Дубровській за гостинність та комфортні умови для навчання.




Немає коментарів:

Дописати коментар