вівторок, 24 травня 2016 р.

Тренінг у м. Костянтинівці Донецької області з курсу «Вчимося жити разом» для вчителів середньої та старшої школи


23 травня 2016 року в загальноосвітній школі № 15 м. Костянтинівка розпочався триденний тренінг з «Методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» для учителів середньої та старшої школи цього міста та району.
У перший день регіональні тренери Поуль В.С. та Спірке О.А. з’ясували знання учасників з питань здорового способу життя  і освіти на основі розвитку життєвих навичок,  
ознайомили учасників з концепцією, змістом, завданнями курсу, проаналізували потреби учасників, нагадали актуальні проблеми і завдання розвитку підлітків. Грунтовно  показали та нагадали педагогам, що тренінг — один з найефективніших методів засвоєння інформації в групі. Сьогодні ця форма роботи є незамінним елементом системи навчання й розвитку в будь-якому навчальному закладі.
Тренінг – це насамперед навчання, що опирається на досвід людини, а також допускає, що присутні на тренінгу люди, окрім отримання нової інформації, мають можливість відразу використовувати її на практиці, виробляючи нові навички. Сьогодні значна увага приділяється інтерактивним методам, що використовуються із застосуванням навчальних комп’ютерних програм, які реалізовують більш дієвий підхід до знань. І саме на тренінгу учасники в практичних ситуаціях формують свою думку та відпрацьовують навички.








Немає коментарів:

Дописати коментар