суботу, 4 червня 2016 р.

Тренінги «Вчимося жити разом» у м. Краматорську для вчителів середньої та старшої школи

З 02 по 04 червня 2016 р. на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 управління освіти Краматорської міської ради проведено триденний тренінг «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в основній і старшій школі» для учителів мм. Краматорська та Дружківки. У заході взяли участь 18 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів цих міст.

Під керівництвом досвідчених тренерів – Поуль Валентини та Заріцького Олексія, протягом заходу учасники знайомилися з концепцією та змістом тренінгового курсу «Вчимося жити разом», актуалізували свої знання щодо вікових психологічних особливостей учнів 5-10 класів, удосконалювали навички використання інтерактивних технологій та опрацьовували методику уроку-тренінгу.

Об’єднавшись у пари, учасники в ролі тренерів підвищували рівень своєї тренерської майстерності, проводячи окремі уроки-тренінги з курсу «Вчимося жити разом».
Триденна програма заходу була насиченою та змістовною. Підводячи підсумки, учасники відмітили актуальність даного курсу, його інтерактивність та зручність у впровадженні.


Тренери та учасники висловлюють щиру подяку директору Краматорської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Сєріковій Жанні Володимирівні за гостинність, комфортні умови та доброзичливу атмосферу. 









6 коментарів:

  1. Щиро дякуємо за проект, за тренінг та співпрацю. У нас були відмінні тренери які надали нам можливість подивитись на світ очами учнів та навчитись самому проводити тренінги та допомогати учневі зрозуміти цій світ та себе у цьому світі. Нас навчили самостійно оцінювати ситуацію та подолати труднощі та стрес. Валентина та Олексій - Ви молодці. Дякуємо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за щирі вітання!
      Успіхів у проведенні тренінгів з проектом "Вчимося жити разом" з учнями!

      Видалити
  2. Цей тренінг - це велика користь для вчителів та великий досвід!Щиро вдячна нашим тренерам Валентині та Олексію!Все було дуже цікаво!З задоволенням будемо проводити такі уроки-тренінги з нашими учнями.

    ВідповістиВидалити
  3. дякую за корисні поради та досвід, який я набула під час тренінгу. Щира подяка тренерам Олексію та Валентині. Творчого надхнення всім учасникам проекту.

    ВідповістиВидалити