середу, 27 квітня 2016 р.

Навчання за проектом «Вчимося жити разом!» регіональних тренерів середньої та старшої школи у м. Києві
З 18 по 22 квітня 2016 року в Києві відбувся тренінг для регіональних фахівців «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в основній і старшій школі. На навчання Донецька область направила шість педагогів з міст Маріуполя, Слов’янська, Торецька, Покровського.
Мета тренінгу: підготувати регіональних тренерів для подальшого навчання вчителів основної та старшої школи з методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом!».
Тренінговий курс розпочався знайомством. Доброзичливий та позитивний настрій передався всім учасникам.

Голова правління ВГО «Всеукраїнська спілка вчителів і тренерів», керівник проекту «Вчимося жити разом!» Пономаренко Володимир Степанович ознайомив педагогів із концепцією, змістом та методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом!».
Воронцова Тетяна Володимирівна, доцент кафедри медико-біологічних та валеологічних основ охорони життя та здоров’я Інституту педагогічних та психологічних досліджень Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, представила створені навчально-методичні матеріали для шкільних учителів, які викладають предмет «Основи здоров’я», та матеріали для учнів середньої та старшої школи.
Регіональні тренери ознайомилися з вимогами до процесу й результатів тренінгової підготовки педагогів у регіонах.
Під час роботи всі учасники мали можливість спробувати себе в ролі тренера та відпрацювали всі уроки-тренінги для учнів 5-10(11) класів за курсом «Вчимося жити разом!».
Фіцайло Світлана Сергіївна, заступник начальника відділу змісту освіти, мовної політики та освіти Міністерства науки та освіти України вручила сертифікати за успішне навчання методиці викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в основній і старшій школі Поуль Валентині Станіславівні, Спірке Олені Андріївні, Заріцькому Олексію Олексійовичу, Мусі Ірині Миколаївні, Корнієнко Ліані Олександрівні, Костюк Ірині Олександрівні.
Бажаємо регіональним тренерам успішного навчання вчителів основ здоров’я, перші тренінги якого розпочнуться з 11 травня 2016р. у містах Слов’янську та Торецьку (Дзержинську).







Немає коментарів:

Дописати коментар